שליש מהמזון אותו אנחנו אוכלים נזרק: קנינו ולא ידענו שיש בבית, בישלנו יותר מדי ואין מקום במקרר, שכחנו לאכול והתקלקל, קנינו ירקות שנרקבו, עשינו סדר בארונות וגילנו שיש מוצרים שהתאריכים הרשומים על המוצר כבר עבר זמנם. אלו מצבים שכיחים בכל בית. השקית של הפח נהיית כבדה. לעיתים אנחנו צריכים להיזהר שהיא לא תיקרע. אבל האם אנחנו מודעים שבשנה ביחד עם הזבל אנחנו זורקים אלפי שקלים לפח וביחד איתם אנחנו משחררים במטמנה גזי חממה עודפים שדואגים להמשיך לחמם לנו את כדה"א? לפניכם רשימה של הרגלים שרצוי לאמץ לצמצום איבוד מזון.

סדנאות יצירה בבית המועצה לישראל יפה
חמישה ימי יצירה ייחודיים מחכים לילדים העולים לכתות ג'-ו'. בכל יום נצא לגיחה קצרה לחצר המדהימה של המועצה או לקרבת נחל הירקון (המועצה יושבת ממש על